Är du ute efter ett stort utbud av både sushi och rätter direkt från det Thailändska köket kommer du inte bli besviken. Hos oss på Restaurang Mango Sushi & Thai är vi stolta att presentera autentiska rätter gjorda på endast de färskaste råvarorna.

Välkommen till Huddinges bästa Sushi och Thai!

Sushi (寿司, , eller すし) är en japansk maträtt bestående av kokt rundkornigt ris som smaksätts med en vinägerblandning och kombineras med andra ingredienser, vanligen fisk (rå eller tillagad), rom och/eller skaldjur. Vanligtvis äts Sushi med tillbehör som wasabi, inlagd ingefära (Gari) och japansk soja. Exempel på ingredienser i sushi är tonfisk, räkor (oftast större sorter, exempelvis jätteräkor), lax, krabba, avokado, gurka, bläckfisk, ål och tamagoyaki. Annat du kan ha i din sushi är olika sorters kött, kyckling och grönsaker.

 

Thailändsk kokkonst är känd för sin ändlösa variation och känsla för detaljer. En måltid innehåller inte sällan komponenter av de alla fem smakerna: sött, syrligt, salt, beskt samt hetta. För sin smakrikthet och kryddiga twist har den Thailändska maten blivit älskad över hela världen.

 

Välkommen in till oss och prova!